Bărbat reținut de polițiști la Gara de Vest după ce a anunțat la 112 că își va ucide fosta iubită

0
Aplicatia-112-629x350_48181.jpg

Aplicatia-112-629x350_48181.jpg

Un bărbat din Buzău a sunat la 112 și a anunțat că pleacă la Ploiești pentru a-și ucide fosta concubină, din cauza căreia ar fi acumulat datorii mari la bancă. Din fericire, polițiștii l-au împiedicat să-și pună planul în aplicare.

Comunicatul IJP Prahova

În noaptea de 22/23 ianuarie, prin S.N.U.A.U. 112, o persoană anonimă a denunțat faptul că pleacă din Buzău pentru a se deplasa la locuința fostei concubine din Ploiești, pentru a o omorî, întrucât aceasta l-a îndatorat în perioada concubinajului la bancă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat apelantul în zona de vest a municipiului, într-un local public din zona gării.

Asupra sa a fost gasit un briceag în poziția deschis, despre care a afirmat că îl folosea pentru desfacerea unei conserve, situație infirmată de faptul că la depistare bărbatul nu consuma decât băuturi alcoolice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și amenințare, reținându-se că în data de 27 noiembrie i-a adresat în mod direct amenințări concubinei sale.

A fost reținut pentru 24 de ore și ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, ocazie cu care s-a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău