O femeie a fost urmărită și agresată în lift de un tânăr, în Botoșani

0
Screenshot_10_697de.png

Screenshot_10_697de.png

Un bărbat care a agresat sexual o femeie într-un lift din Botoșani a fost prins de polițiști. Individul a fost identificat și ridicat de polițiști de acasă, urmând a fi dus în fața unui judecător pentru emiterea mandatului de arestare.

Bărbatul de 29 de ani a primit sâmbătă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, la câteva ore după ce a agresat o femeie într-un lift din localitate.

Potrivit polițiștilor, în aceeași zi, bărbatul ar fi urmărit o femeie de 38 de ani, din municipiul Botoșani, până în liftul din scara blocului unde aceasta locuia și ar fi efectuat acte de natura sexuală în fața femeii, potrivit botosaneanul.ro.

Individul a fugit când femeia a început să țipe, dar a fost surprins de camerele de supraveghere aflate în zonă. O altă fameie a reuşit să îi facă o poză, iar fotografia a fost publicată pe o reţea de socializare, conform Observator.tv.

Au fost alertate toate echipajele de ordine publică și rutieră aflate în teren, care in urma cercetărilor și investigațiilor efectuate au stabilit identitatea autorului, acesta fiind depistat la domiciliu.

foto captura video 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău