lemne1_34b2f.jpg

Jandarmii prahoveni i-au „încălzit“ pe câțiva localnici din mai multe comune din Prahova cu niște amenzi zdravene, după ce i-au prins cu lemne pentru care nu aveau niciun document. Cei în cauză au fost prinși pe raza localităților Ditești, Poiana Trestiei și Vâlcăneșt.

Conform IJJ Prahova, persoanele în cauză transportau material lemnos cu ajutorul atelajelor hipo. Pentru că nu au prezentat documente de proveniență și transport le-au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției conform legii 171/2010, art. 19, alin. 1, lit. B, stabilindu-se amenzi în cuantum de 5000 de lei.

Materialul lemnos a fost predat pe bază de proces verbal reprezentanților din cadrul Ocolului Silvic Muntenia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Controalele continuă și în perioadele următoare

Video și Foto: IJJ Prahova

lemne1
lemne
lemne-4
lemne-2
lemne-3

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg