vremea_603d0.jpeg

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ceață și intensificări ale vântului, valabilă de miercuri după-amiază, ora 16.00, până joi seară, ora 20.00. 25 de județe, printre care și prahova, intră sub incidența schimbării radicale a vremii. 

Județele Alba, Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dolj, Dâmbovița, Galați, Gorj, Hunedoara, Iași, Mehedinți, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Vâlcea vor fi cele afectate de averizarea cod galben, emisă pentru zilele 22-23 ianuarie.

Potrivit ANM, în Carpaţii Meridionali şi local în Orientali, vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de peste 90…100 km/h. În Moldova, vântul se va intensifica treptat, local şi temporar cu rafale de 55...65 km/h, iar în cursul zilei de joi (23 ianuarie), 70...80 km/h.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Intensificări ale vântului se vor semnala şi în sud-vestul Olteniei în seara de miercuri şi în noaptea de miercuri spre joi, iar în nord-estul Munteniei şi în Dobrogea îndeosebi joi, unde rafalele vor depăşi 55...65 km/h. 

Sursa ANM 

vremea_f3e24.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg