politia-nu-treceti_9c49d.jpg

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Păulești a fost agresat în această dimineață de către soția sa. Oamenii legii au fost anunțați în jurul orelor 07:20, prin apel la 112.

Bărbatul a fost înjunghiat de către femeie. 

Conform informațiilor IPJ Prahova, a fost constituită echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului, unde, la acest moment desfășoară activități specifice în vederea stabilirii situației de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cercetările se desfășoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Femeia a fost depistată și se află în custodia poliției.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Starea acestuia este una gravă.

Foto cu caracter ilustrativ

politia-nu-treceti_e9ddb.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg