UPDATE – Percheziții în Prahova la membrii unei rețele de trafic de carne vie

0
MascatiDescinderi01_29bb9.jpg

MascatiDescinderi01_29bb9.jpg

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, au efectuat în această dimineață, 3 percheziții la persoane bănuite de proxenetism. Victimele erau racolate prin metoda ,,loverboy”.

UPDATE –  În urma perchezițiilor, un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere legală. 

Comunicatul IJP Prahova:

Astăzi, 20 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 3 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism. Descinderile au avut loc în comuna Bărcănești.

Din cercetări a rezultat faptul că, începând cu luna mai a anului 2019 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comis acte de proxenetism, atât pe teritoriul României, cât și în afara țării, prin metoda ,,loverboy”.

Aceștia ar fi avut, inițial, relații de prietenie/concubinaj cu femei, pe care, ulterior, le-ar fi determinat să se prostitueze.

De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri și obiecte ce par a proveni din activitatea infracțională, precum: telefoane mobile, sume de bani, înscrisuri.

O persoană a fost adusă la sediul poliției pentru audieri.

Perchezițiile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău