admitere_pompieri_eb23d.jpg

Emoțiile au ajuns la final pentru cei 546 de concurenți care au susținut ultima probă a admiterii la Școala de Pompieri de la Boldești Scăeni. 69 de candidați au obținut punctaj maxim la examen, dintre care cinci sunt din Prahova. Departajarea s-a făcut în funcție de media de la Bacalaureat.

Primul admis a fost candidatul Bogdan Alexandru Dima, recrutat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Călărași.

Pentru cele 300 de locuri, seria din acest an este una foarte bine pregătită, ținând cont că ultimul punctaj obținut la proba scrisă, susținută la Matematică (M2), a fost de 88 de puncte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dintre cele șase fete care au reușit să treacă de proba sportivă, una care a înjumătățit numărul concurenților, cinci au fost declarate admise.

Rezultatele pot fi consultate pe site-ul Școlii de Pompieri din Boldești sau pe link-ul ADMITERE IANUARIE 2020

Candidații declarați admiși vor începe cursurile pe 27 ianuarie. Durata pregătirilor teoretice și practice este de zece luni.

Foto cu caracter ilustrativ: sursa - www.scoaladepompieri.ro

admitere_pompieri_bfe46.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg