biciclist222_75e13.jpg

Echipajele de prim-ajutor au avut un caz mai rar întâlnit. O femeie, cu venerabila vârstă de 70 de ani, a vrut să ofere o lecție de vigoare și mișcare în aer liber, cu bicicleta, doar că a ajuns la spital.

Din primele cercetări, nu vârsta a fost cauza, ci din cauza neatenției și a poleiului de care femeia nu a ținut cont atunci când a plecat de acasă pe bicicletă. 

Autoaccidentul s-a produs la Brazi, pe DJ140.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia a fost transportată la spital, având o posibilă fractură de picior. 

Foto cu caracter ilustrativ

biciclist222_55b78.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg