Țepe cu mașini închiriate la Brașov. Un tânăr de 22 de ani a făcut o avere din vânzarea lor

0
inchirierei0-auto_f33a3.jpg

inchirierei0-auto_f33a3.jpg

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „complicitate la înșelăciune” și „înșelăciune”.

În fapt, la data de 05 ianuarie 2020, un tânăr în vârstă de 22 ani din jud. Vaslui, prin folosirea unui nume fals și utilizând documente de identitate emise de autoritățile din Marea Britanie pe numele altei persoane, ar fi indus în eroare reprezentantul unei societăți comerciale din județul Brașov, în vederea închirierii unui autovehicul.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi închiriat vehicule din mai multe județe ale țării, pe care nu le-ar mai fi restituit și le-ar fi valorificat  prin intermediul unui alt bărbat în vârstă de 28 ani din jud. Neamț, cauzând persoanelor vătămate un prejudiciu în valoare de aproximativ 133.000 euro.

La data de 15 ianuarie 2020, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vaslui și poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Neamț, ocazie cu care au fost identificate mai multe componente auto provenite din dezmembrări.

În baza probatoriorului administrat, cei doi suspecți au fost reținuți pe o perioadă de 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

sursa foto: olx.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău