download_2_ca074.jpg

Tragedia s-a produs la domiciliul unei tinere din Ariceștii Rahtivani, Prahova. Pe surse, s-a aflat că tânăra ar fi fost la control, în spital, unde i s-a spus că sarcina decurge normal. Din nefericire nu a fost așa, tânăra decedând la domiciliu. Poliția a fost sesizată, urmarea fiind cercetarea pe baza necropsiei.

IPJ Prahova: ”Ieri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 21:40 am fost sesizați de către dispeceratul Ambulanței Prahova cu privire la faptul că, în localitatea Ariceștii Rahtivani este o persoană decedată.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, ocazie cu care s-a constatat că o tânără în vârstă de 28 de ani, care prezenta urme vizibile de sarcină, a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanță Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trupul neînsuflețit al persoanei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost deschis un dosar penal în care, în acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”

Revenim cu detalii și punctul de vedere al reprezentanților Spitalului de Obstetrică și Ginecologie Ploiesti.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg