disparuta_0b9c2.jpg

Polițiștii câmpineni au fost sesizați miercuri seară, în jurul orelor 20:00, de dispariția unei bătrâne de la domiciliul fiului său. Femeia se numește PETMEZI OLIMPIA, are 74 ani, și este din Câmpina.

UPDATE 17.01.2020

Femeia a fost depistată pe raza localității Câmpina. Pe perioada dispariției, se pare că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Prahova, aceasta ar fi plecat voluntar în data de 15 ianuarie a.c. în jurul orelor 10:00, urmând a se întâlni cu fiul său pe raza municipiului Câmpina. Bătrâna nu a mai ajuns la locul stabilit și nici nu ar mai fi revenit la locuință.

Semnalmente:

- 1,65 m înălțime, aproximativ 65 kg, fața ovală, păr grizonat, tuns scurt, ochi albaștri.

La momentul dispariției, persoana purta fustă de culoare neagră, geacă din fâș de culoare închisă, pe cap un fes negru fiind încălțată cu pantofi.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Foto: IPJ Prahova

disparuta_1bbf6.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg