salvare_f1b5e.jpg

Echipajele de prim-ajutor au fost solicitate la Bertea pentru un accident mai puțin obișnuit. O femeie a căzut dintr-un autobuz.

UPDATE: Din primele verificări se pare că o femeie, în vârstă de 70 de ani, ar fi suferit un traumatism la genunchiul stâng, la coborârea dintr-un autobuz, care efectua o cursă pe ruta Ploiești-Bertea. Victima a fost transportată la spital.

Potrivit primelor date furnizate la 112, victima are 70 de ani. Aceasta este conștientă

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Ambulaței și Poliției

Revenim cu detalii. 

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg