victor-ponta-eu-nu-o-sa-plang-niciodata-dupa-guvernul-dancila-dar-trebuiau-facute-atunci-alegeri-anticipate-te-ai-zbatut-ai-obtinut-o-majoritate-de-ce-nu-guvernezi-video-426474_7f440.jpg

Într-o emisiune la digi24, președintele Pro România a susținut că în situații excepționale va face alianțe cu PSD, acolo unde situația o impune.

„Vor fi oameni care n-au candidat niciodată. E un avantaj pe care îl ai atunci când faci un partid nou”, a spus Victor Ponta, despre candidații Pro România la alegerile locale din acest an.

„Am fost atâția ani și la PSD, era foarte greu, că erau oameni în funcții, erau alții care spuneau că sunt de 10, 15 ani în partid și că vor să candideze, că s-a eliberat locul. La Pro România fiind totul nou e mai degrabă invers, noi căutăm candidați. În schimb, au și venit oameni tineri, a fost o surpriză pentru mine”, a spus el.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Avem candidații Pro România, dacă vor fi anumite situații excepționale, putem să avem candidați comuni. Nu candidatul PSD sau al Pro România, că nu facem nimic. Dar în anumite situații, ca excepție, nu exclud deloc să avem alianțe locale. Dar regula va fi de a avea candidații noștri”, a precizat Ponta.

victor-ponta-eu-nu-o-sa-plang-niciodata-dupa-guvernul-dancila-dar-trebuiau-facute-atunci-alegeri-anticipate-te-ai-zbatut-ai-obtinut-o-majoritate-de-ce-nu-guvernezi-video-426474_21d89.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg