mare_s8xt7nm11547_170bf.jpg

Zi cu ghinion pentru un bărbat, în vârstă de 38 de ani, care a fost acroșat de un autoturism în timp ce voia să treacă strada, în mod regulamentar.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Prahova, evenimentul a avut loc în jurul orelor 15:30, pe DJ 720, în localitatea Filipeștii de Pădure, în zona primăriei.

Aici, un conducător auto, posibil pe fondul neacordării priorității de trecere a pietonilor, ar fi surprins și accidentat un pieton angajat în traversarea regulamentară a părții carosabile. Victima a fost transportată la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit primelor investigații, bărbatul pare a avea leziuni ușoare.

Șoferul nu consumase băuturi alcoolice. 

Polițiștii prahoveni fac cercetări pentru a stabili cu exactitate modul de producere a accidentului.

Foto cu caracter ilustrativ

mare_s8xt7nm11547_f025b.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg