Starea muncitorului, prins sub un mal de pământ la Dumbrăvești. Pe fir a intrat și ITM-ul FOTO

0
Barbat_prins_sub_un_mal_de_pamant_3_87dca.jpg

Barbat_prins_sub_un_mal_de_pamant_3_87dca.jpg

Pompierii prahoveni au fost solicitați să intervină vineri după-amiază pentru salvarea unui bărbat care a fost surprins și imobilizat de un mal de pământ. În urma accidentului, victima a suferit o serie de traumatisme.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, efectua săpături pentru canalizarea din zonă, când ar fi fost suprins de un mal de pământ care l-a blocat până la genunchi.

Citește PRIMELE INFORMAȚII DESPRE INTERVENȚIA POMPIERILOR ÎN CAZUL DE LA DUMBRĂVEȘTI

Omul a fost conștient și cooperant tot timpul, însă în urma accidentului, după primele evaluări ale medicilor, acesta ar avea traumatism de bazin, toraco abdominal, traumatism de membru inferior stâng.

Reprezentanții firmei unde este încadrat muncitorul au obligația să raporteze acest accident și la Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova. Conform procedurii, fiind vorba despre o persoană care a suferit o serie de traumatisme care vor necesita și îngrijire medicală, dar care este în viață, cercetarea preliminară va fi realizată de către o comisie din cadrul firmei, urmând ca dosarul să fie înaintat către analiză inspectorilor ITM.

„Accidentul ne-a fost deja comunicat.Un inspector este deja la fața locului pentru a face o cercetare, însă dosarul cu documentația completă despre modul în care s-a produs evenimentul revine angajatorului“, ne-a declarat Constantin Stoica, insprector-șef adjunct SSM din cadrul ITM Prahova.

Sursa foto: ISU Prahova

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău