incendiu-vegetatie-uscata_7482b_e5aae.jpg

Pompierii prahoveni au fost solicitați să intervină în mai multe zone din Prahova pentru a lichida incendiile de vegetație uscată. Vineri, până la orele prânzului, șase astfel de incidente au fost înregistrate în județ.

Potrivit ISU Prahova, pompierii au intervenit în Sinaia, pe strada Valea Largă, în comuna Podenii Noi, în comuna Apostolache.

De asemenea, focul dat vegetației uscate a scăpat de sub control în satul Găgeni, din comuna Păulești, în comuna Fulga, dar și în Ploiești, pe Centura de Vest.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto cu caracter ilustrativ

incendiu-vegetatie-uscata_7482b_c4d42.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg