pachete_UE_5e164.jpg

Persoanele cu situații speciale din Câmpina își pot ridica deja pachetele cu produse de igienă, oferite prin Programul Operational de Ajutorarea Persoanelor Defavorizate POAD. Primii beneficiari vor fi cei înscriși pe listele inițiale, urmând să primească, în limita stocului, și alte persoane care se încadrează în criteriile solicitate.

Conform legii, câmpinenii care vor primi aceste pachete sunt:

A) persoane cărora le este stabilit, prin dispoziția scrisă a primarului, dreptul la venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001;

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

B) familiile beneficiare de alocație pentru suținerea familiei acordată în baza Legii cu nr. 277/2010;

Aceste categorii de persoane mai pot ridica pachetele pe
-10.01.2020, între orele 8.30-12.30
-13.01.2020-16.01.2020, între orele 08.30-15.30

Ulterior, în termen de 15 zile calendaristice de la distribuirea pe listele inițiale, în limita stocului disponibil, se vor distribui pachete cu produse de igienă și persoanelor înscrise pe listele suplimentare, și anume ;

C)- persoane aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoane dependente, (persoanele cu handicap grav și accentual, adulți și copii, care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale în regim rezidențial, publice sau private), și în alte situații asemănătoare, sau care se află în situații deosebite de vulnerabilitate.

Pentru înscrierea pe listele de suplimentare, persoanele interesate care se regăsesc în situațiile prevăzute la punctul C, vor depune la Primăria Câmpina o cerere, însoțită de acte justificative privind situația de vulnerabilitate sau dependență, până la data de 31.01.2020. Eligibilitatea acestor beneficiari se va stabili pe baza anchetei sociale, efectuate de serviciul Asistență Socială și Autoritate Tutelară.

Pachetele de igienă vor fi distribute la Cantina Colegiului C. Istrati, situată în Câmpina, B-dul N. Bălcescu, nr. 45.

Foto cu caracter ilustrativ

pachete_UE_611fa.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg