A fost prins agresorul taximetristului ploieștean, înjunghiat și tâlhărit în Ajun de Crăciun. Ieri a recidivat într-o sala de jocuri din Ploiești

0
1-taximetrist-injunghiat-de-mai-multe-ori-de-un-client_1_d7950_e9e7f.jpg

1-taximetrist-injunghiat-de-mai-multe-ori-de-un-client_1_d7950_e9e7f.jpg

Pe surse, suspectul din cazul taximestrului este același care a înjunghiat cu o seară în urmă un tânăr de 19 ani, într-o sală de jocuri din Ploiești.

La această oră, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești efectuează 4 percheziții la locuințele unui bărbat în vârstă de 22 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și loviri sau alte violențe.

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 23/24 decembrie 2019, un bărbat de 61 de ani, care transporta un client, cu un autoturism în regim taxi, pe raza municipiului Ploiești, ar fi fost deposedat, prin acte de violență, de un telefon mobil. Detalii AICI.

De asemenea, acesta este bănuit că în noaptea de 7/8 ianuarie 2020, într-o sală de jocuri din zona de sud a municipiului, l-ar fi lovit cu un obiect tăietor-înțepător pe un tânăr de 19 ani.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Revenim cu detalii.

1-taximetrist-injunghiat-de-mai-multe-ori-de-un-client_1_d7950_4ba9c.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău