VIDEO-În atenția Poliția Prahova! Șofer inconștient, la un pas să provoace două tragedii, în câțiva kilometri

0
depasiri-dumbravest_825e7.jpg

depasiri-dumbravest_825e7.jpg

Unii șoferi chiar nu au ce căuta la volan, mai ales în perioada sărbătorilor, când traficul e în permanență aglomerat, iar nervii celorlalți participanți la trafic sunt întinși la maxim. 

Un cititor al ziarului nostru ne-a trimis o înregistrare video pe care a realizat-o sâmbătă în localitatea Plopeni Sat din comuna Dumbrăvești. 

La ieșirea dintr-o curbă la stânga, șoferul unui autoturism marca Hyundai Accent se angajează, fără să se asigure, în depășire autoturismului din fața. 

Un accident rutier grav a fost la un pas să se întâmple, pe contrasens circulând regulamentar un Opel Zafira. 

Tragedia a fost evitată de șoferul autoturismului depășit de șoferul inconștient, care a avut prezență de spirit și a tras dreapta de volan, făcându-i astfel loc autoturismului aflat în depășire să revină pe bandă. 

Același șofer inconștient era să provoace un alt accident, după ce a mai parcurs câțiva kilometri, tot în urma unei depășiri periculoase. De această dată șoferul care circula pe contrasens a trebuit să tragă pe dreaptă pentru a-i face loc.

Aceeași persoană care ne-a trimis înregistrarea susține că același șofer inconștient, în aceeași zi, a mai efectuat două depășiri periculoase în zona unor treceri de pietoni.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău