Politia-112_ee0da.jpg

Polițiștii orașului Plopeni au fost sesizați vineri seară, în jurul orelor  21.35 despre faptul că minorul BĂLȚESCU ALEXANDRU, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat de la Centrul de Plasament din localitate și nu a mai revenit.

UPDATE - Sâmbătă, 14 decembrie

Minorul a fost găsit pe raza județului Ilfov. Pe perioada dispariției acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Știrea inițială

Se pare că minorul ar fi plecat în cursul zilei, în jurul orei 19:00, fără aprobarea personalului și fără a se cunoaște destinația.

Semnalmente:

- 1,75 m înălțime, aproximativ 70 kg, tuns scurt, păr de culoare neagră, ochi căprui.

La momentul dispariției purta blugi de culoare neagră, geacă din fâș de culoare neagră, pantofi sport de culoare albă, iar pe cap purta un tricou negru și peste acesta un fes de culoare deschisă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg