disparura_c1995.jpg

O nouă dispariție le-a fost semnalată polițiștilor prahoveni vineri, 13 dececembrie. Este vorba despre o femeie în vârstă de 38 de ani, din comuna Vâlcănești. 

Polițiștii de la Vâlcănești au fost anunțați în jurul orelor 17.00 despre faptul că MĂRGĂRIT MIHAELA ar fi plecat de la locuinta situată în comuna Valcanesti și nu a mai revenit până la acest moment.

Aceasta ar fi plecat în ziua de 11 decembrie a.c., în jurul orelor 10.00, fără a comunica destinația și având cu ea un bagaj voluminos.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Semnalmente: 1,65 metri înălțime, aproximativ 90 kg, păr roșcat, tuns la nivelul umerilor, ochi verzi.

La momentul dispariției purta pantaloni de culoare albastră, geacă de fâș de culoare roșie și încălțată cu ghete de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa foto: IPJ Prahova

disparura_a73f2.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg