retinere_58327.jpg

3 bărbați cu vârste între 22 și 39 de ani, dintre cele 5 persoane aduse la audieri, au fost reținute pentru 24 de ore. Suspecții ar fi furat din societăți comerciale.

Știrea inițială: Vineri dimineață, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Plopeni au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza județului Prahova, la locuințele persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat din societăți. 5 mandate de aducere au fost puse în executare.

Descinderile au avut loc pe raza comunei Dumbrăvești, sat Plopeni din județul Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din cercetări au rezultat indicii că, în cursul lunii decembrie a.c., persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri din societăți situate în incinta Parcului Industrial Plopeni.

5 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat mai multe bunuri, produse alimentare, cabluri electrice, materiale de construcții și alte diverse obiecte despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracțională.

Prejudiciu cauzat, aproximativ 15.000 lei.

La activităţi au participat lucrători de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Matei Basarab Ploiești.

sursa IPJ Prahova

retinere_28920.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg