d01b8d5f-84a0-4ba3-8ca8-d8a516fff4fb_1_f7e28_1c1e8.jpg

Joi seară, un BMW a ars ca o torță pe Șoseaua Vestului, în Ploiești, în dreptul sediului ACR. În mașină se aflau trei persoane, printre care și o tânără însărcinată. Din fericire, toți ocupanții mașinii au reușit să iasă la timp. Pompierii au stabilit cauza incendiului.

Comunicatul ISU Prahova:

Aseară, în jurul orei 20:38 pe șoseaua Vestului din municipiul Ploiești a izbucnit un incendiu care a cuprins un autoturism în totalitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului au fost mobilizate două echipaje de stingere care au acționat pentru lichidarea incendiului și asigurarea măsurilor specifice din competență.

În autoturism se aflau trei persoane care au reușit să iasă în timp util. 

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui acumulator electric lăsat sub sarcină (n.r. bateria mașinii a luat foc)

VIDEO

O altă mașină a luat foc la Urlați

Și pe strada Nuferilor din localitatea prahoveană Urlați s-a produs un incendiu la un autoturism, manifestându-se la compartimentul motor și la instalația electrică.

Două echipaje de pompieri au acționat pentru stingerea flăcărilor. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg