91795-1-poza-de-acces-anunt_XL_71933.jpg

În această dimineață, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Plopeni au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza județului Prahova, la locuințele persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat din societăți. 5 mandate de aducere au fost puse în executare.

Comunicatul IJP Prahova:

Astăzi, 13 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Plopeni au efectuat 6 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat din societăți. unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești. Descinderile au avut loc pe raza comunei Dumbrăvești, sat Plopeni din județul Prahova.

Din cercetări au rezultat indicii că, în cursul lunii decembrie a.c., persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri din societăți situate în incinta Parcului Industrial Plopeni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

5 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat mai multe bunuri, produse alimentare, cabluri electrice, materiale de construcții și alte diverse obiecte despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracțională.

Prejudiciu cauzat, aproximativ 15.000 lei.

La activităţi au participat lucrători de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Matei Basarab Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg