Prima amendă din acest an primită de CNAIR de la Poliția Prahova din cauza poleiului. Patru accidente într-o singură zi

0
drum-iarna-polei_1_31820.jpg

drum-iarna-polei_1_31820.jpg

Polițiștii prahoveni au aplicat zilele trecute prima amendă CNAIR pentru că drumarii nu au intervenit la timp în vederea stopării formării poleiului. Într-o singură zi s-au produs patru accidente în care au fost implicate în total șapte mașini. 

În urma evenimentelor, în total șapte persoane au ajuns la spital. 

Comunicatul IJP Prahova

Sâmbătă dimineață, pe D.N. 1A, în localitatea Moara Nouă, s-a produs un accident rutier pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil acoperit cu polei). Din accidentul rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, precum și a altor șase persoane aflate în autoturism. De menționat este faptul că, pe același sector de drum, din aceeași cauză, s-au produs alte trei accidente rutiere soldate cu pagube materiale în care au fost implicate șase autovehicule.

Imediat după ce echipa de cercetare a ajuns la locul producerii accidentului rutier cu victime  a fost solicitată intervenția lucrătorilor C.N.A.I.R. – S.D.N. Blejoi. Aceștia au ajuns la fața locului și au acționat cu material antiderapant. Având în vedere cele de mai sus, pentru neîndeplinirea obligației de întreținere a drumului public pe timp de iarnă, administratorul drumului public a fost sancționat contravențional cu 50 puncte amendă, în valoare de 7.250 lei.

sursa foto: europafm.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău