drum-iarna-polei_1_31820.jpg

Polițiștii prahoveni au aplicat zilele trecute prima amendă CNAIR pentru că drumarii nu au intervenit la timp în vederea stopării formării poleiului. Într-o singură zi s-au produs patru accidente în care au fost implicate în total șapte mașini. 

În urma evenimentelor, în total șapte persoane au ajuns la spital. 

Comunicatul IJP Prahova

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sâmbătă dimineață, pe D.N. 1A, în localitatea Moara Nouă, s-a produs un accident rutier pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil acoperit cu polei). Din accidentul rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, precum și a altor șase persoane aflate în autoturism. De menționat este faptul că, pe același sector de drum, din aceeași cauză, s-au produs alte trei accidente rutiere soldate cu pagube materiale în care au fost implicate șase autovehicule.

Imediat după ce echipa de cercetare a ajuns la locul producerii accidentului rutier cu victime  a fost solicitată intervenția lucrătorilor C.N.A.I.R. – S.D.N. Blejoi. Aceștia au ajuns la fața locului și au acționat cu material antiderapant. Având în vedere cele de mai sus, pentru neîndeplinirea obligației de întreținere a drumului public pe timp de iarnă, administratorul drumului public a fost sancționat contravențional cu 50 puncte amendă, în valoare de 7.250 lei.

sursa foto: europafm.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg