incinderator_617d7_67a8d.jpg

Un accident de muncă s-a produs marți la o societate din incinta Parcului Industrial Brazi. Potrivit unor surse apropiate anchetei, nefericitul eveniment a avut loc la firma Eco Burn.

O femeie în vârstă de 48 de ani, care era angajată ca muncitor necalificat, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, după ce a fost stropită cu o substanță toxică. 

Din cercetări a rezultat faptul că femeia își desfășura activitatea în apropierea unui motostivuitor care, la un moment dat, a trecut cu roțile peste un bidon de plastic în care se afla și respectivul lichid. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victima a fost transportată la spital de către reprezentanții societății și a fost anunțat atât Inspectoratul Județean de Poliție cât și Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova cu privire la producerea evenimentului. 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor care au favorizat producerea accidentului, urmând a fi dispuse măsurile legale în consecință.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg