dcc0ph_5ff65_2d068.jpg

Pedofili din întreaga lume au plătit bani grei pentru a vedea imaginile halucinante în care părinți din Prahova, Galați, Brăila, București, Olt, Iaşi și Ialomița și-au abuzat sexual copiii în fața camerelor de filmat.

Pe 3 noiembrie, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de politie judiciară din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate au efectuat un număr de 19 de percheziții domiciliare. Au fost vizate 15 persoane, suspectate de săvârșirea infracțiunilor de pornografie infantilă, în formă continuată, viol, în formă continuată, corupere sexuală a minorilor și agresiune sexuală.

Operaţiunea de amploare a procurorilor DIICOT a pornit după ce o femeie a fost descoperită că îşi abuza bebeluşul de 4 luni iar o alta s-a filmat împreună cu cei doi copii ai ei, o fetiţă de 1 an şi un băiat de 3. Detaliile acțiunii procurorilor au fost publicate în observatorulph.ro AICI.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Peste 35 de copii cu vârsta cuprinsă între doar câteva luni şi 7 ani au fost abuzați de proprii părinți, în show-uri pentru care pedofilii plăteau între 100 și 300 de euro. Procurorii intraseră pe fir în urmă cu trei ani, de atunci urmărind traseul banilor. Așa au reușit să îi identifice pe toți cei implicați. 

Surse din anchetă spun că unii dintre suspecți şi-au recunoscut deja faptele, iar motivul pentru care au recurs la acțiunile abominabile este sărăcia, ei considerând că aceasta este o justificare. 

Vom reveni cu noi detalii pe parcursul derulării cercetărilor.

dcc0ph_5ff65_afef4.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg