retragerea-cu-torte-ploiesti-1-dec-2016-17_0ad26.jpg

Ploieștenii sunt invitați să participe și în această seară, la activități prilejuite de 1 Decembrie dar și la marcarea începerii sărbătorilor de iarnă.

Astfel, după ceremoniile de Ziua Națională, care vor avea loc între orele 9,30 și 13,30 pe B-dul Republicii, inclusiv parada militară și distribuția câtorva mii de porții de fasole și cârnați (detalii AICI), activitățile militare se vor încheia la ora 18:00.

Atunci, ploieștenii vor  putea admira un moment inedit, respectiv o frumoasă ceremonie militară  de retragere cu torțe, care se va desfășura de la esplanada Palatului Administrativ spre Bulevardul Republicii, până spre zona monumentului domnitorului “Mihai Viteazul”, potrivit unui comunicat al Primăriei Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot în această seară, de la ora 18:15, primăria invită copiii, însoțiți de părinți și bunici să participe în număr cât mai mare, la aprinderea iluminatului festiv de sărbători din Ploiești.

Evenimentul va avea loc la bradul de Crăciun al municipalității, în fața Palatului Administrativ.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg