accident-feroviar-triaj_1b60c.jpg

Accidentul feroviar a avut loc, sâmbătă noapte, la km 54, în zona stației CF Brazi - Triaj, după ce un bărbat a fost lovit de tren.

UPDATE - 20.50 - Potrivit primelor date, se pare că bărbatul, care avea domiciliul în Târnăveni, județul Mureș, nu s-ar fi asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată, moment în care a fost accidentat de un tren InterRegio, care circula pe relația Brașov - București.

Circulația feroviară se desfășoară fără probleme, potrivit IPJ Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE - 20.35 - Potrivit ISU Prahova, victima este un bărbat în vârstă de 60 de ani. Din păcate, leziunile suferite de bărbat au fost incompatibile cu viața. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul.

Știre inițială

O persoană a sunat la 112 și a alertat autoritățile. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova, dar și un echipaj de stingere prevăzut cu modul de descarcerare, potrivit ISU Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg