Pregătiri pentru defilarea militarilor de 1 Decembrie, de la Ploiești – FOTO

0
pregatiri-ploiesti_646d7.jpg

pregatiri-ploiesti_646d7.jpg

Militarii de la Baza 2 Logistică Valahia – Garnizoana Ploiești au defilat, sâmbătă, pe Bulevardul Republicii din Ploiești, în zona din apropierea sediului Primăriei Ploiești și Catedralei Sf. Ioan Botezătorul. De data aceasta a fost vorba despre ultimele pregătiri înainte de defilarea programată, duminică, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.  

„Astăzi am avut și ultimul antrenament înaintea Zilei Naționale. Raportăm în fața tuturor că suntem pregătiți să defilăm în fața dumneavoastră. Mulțumim în primul rând ploieștenilor, deoarece ne-ați lăsat să ne ducem la bun sfârșit antrenamentul, oferindu-ne răbdarea necesară și ocolirea zonei unde a fost oprită circulația”, a fost anunțul postat pe pagina de Facebook a Bazei 2 Logistică Valahia.

Citește și: Programul manifestărilor de 1 Decembrie, la Ploiești

Duminică, pe 1 Decembrie 2019, manifestările organizate de Ziua Națională a României vor avea loc la Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul din Ploiești, începând cu ora 10.00. La ora 11.00 va avea loc primirea oficialitățile, urmând ca, tot aici, să aibă loc ceremonialul militar și religios, precum și depunerea de coroane de flori.

De la ora 18.00, în zona din fața Palatului Administrativ, este programată retragerea cu torțe. 

Aprinderea iluminatului festiv de sărbători din Ploiești, potrivit municipalității, va avea loc duminică, 1 decembrie 2019, la ora 18.15, la bradul de Crăciun amplasat în fața Palatului Administrativ.

(foto – Facebook – Baza 2 Logistică Valahia – Alexandru Răcășanu)

pregatiri-catedrala-parada-1-decembrie_7d7e9.jpg

parada-pregatiri-1-decembrie_aca26.jpg

pregatiri-ploiesti-parada-1-decembrie_7c330.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău