O femeie de 70 de ani, din Urlați, înjunghiată de un nepot. Cum a încercat agresorul să scape

0
incatusat_2058c.jpg

incatusat_2058c.jpg

Un bărbat de 38 de ani a fost arestat preventiv după ce ar fi atacat-o cu un cuțit pe o femeie de 70 de ani. Agresorul le-a spus polițiștilor că a fost un accident: ”A căzut singură peste un gard din fier beton”.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 24 noiembrie, în jurul orei 15:00, la sediul Poliției Orașului Urlați, s-a prezentat o femeie de 70 de ani, din localitate, care a reclamat faptul că, în urmă cu aproximativ 15 minute, fusese agresată de o rudă – un bărbat de 38 de ani, care o tăiase cu un briceag în zona gâtului.

Imediat, victima a fost condusă la Spitalul Orășenesc Urlați, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, iar la sediul poliției a fost adus bărbatul reclamat – care are antecedente penale și care a declarat că ar fi avut o discuție contradictorie cu femeia și aceasta ar fi căzut singură peste un gard din fier beton.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din localitate, bărbatul a fost prezentat ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de arestare preventivă însușită și promovată instanței, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 zile.

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău