incatusat_2058c.jpg

Un bărbat de 38 de ani a fost arestat preventiv după ce ar fi atacat-o cu un cuțit pe o femeie de 70 de ani. Agresorul le-a spus polițiștilor că a fost un accident: ”A căzut singură peste un gard din fier beton”.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 24 noiembrie, în jurul orei 15:00, la sediul Poliției Orașului Urlați, s-a prezentat o femeie de 70 de ani, din localitate, care a reclamat faptul că, în urmă cu aproximativ 15 minute, fusese agresată de o rudă - un bărbat de 38 de ani, care o tăiase cu un briceag în zona gâtului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imediat, victima a fost condusă la Spitalul Orășenesc Urlați, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, iar la sediul poliției a fost adus bărbatul reclamat – care are antecedente penale și care a declarat că ar fi avut o discuție contradictorie cu femeia și aceasta ar fi căzut singură peste un gard din fier beton.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din localitate, bărbatul a fost prezentat ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de arestare preventivă însușită și promovată instanței, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 zile.

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg