campina_555e9_f1126.jpegCâmpinenii care vor să obțină o locuință din cele pe care le are la dispoziție Primăria își pot depune dosarele în vederea analizării și soluționării acestora. Actele pot fi actualizate și de către persoane care au cerut locuințe de acest tip și-n anii trecuți, dar nu au primit repartiție.

Conform anunțului făcut de către Direcția juridică din cadrul Primăriei Câmpina, dosarul cu actele necesarea obținerii unei locuințe din fondul locativ de stat administrat de municipalitate se depune între 2-19 decembrie 2019, la Registratura Primăriei Câmpina.

Dosarul trebuie să cuprindă documentele din anexă (vezi foto mai jos). Dosarele incomplete și cele depuse după termen vor fi respinse.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Solicitanții care au avut dosare depuse în anii anteriori și nu au primit repartiție au posibilitatea actualizării documentației. Și aceștia trebuie să respecte termenul de mai sus.

Documente necesare

Anunț-Public-2_fbb94.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg