BALTESTI_d2992.jpgUn incident nedorit a adus un prim-plan o școală din Prahova despre care se vorbea foarte puțin. Este vorba despre Liceul Tehnologic din Bălțești, acolo unde se pare că un tânăr în vârstă de 15 ani ar fi dat cu spray lacrimogen în grupul sanitar, acțiune în urma căreia trei eleve au ajuns deja la spital.

Mircea Alexandrescu, directorul instituției ne-a mărturisit că face investigații împreună cu reprezentanți ai Poliției pentru depistarea persoanei sau persoanelor care au recurs la acest gest.

Situația deloc dorită pentru imaginea școlii se va lăsa și cu o serie de repercusiuni pentru cel/cei vinovat(i).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aflați și care este starea fetelor „gazate“

„Se va discuta în Consiliu Profesoral, va fi nota scăzută la purtare. Vom urma toți pașii pe care-i avem în regulamentul școlar. Nu știm sigur cine și de ce a făcut acest lucru, dar facem cercetări și vom afla“, ne-a declarat Mircea Alexandrescu.

Citiți și informații despre primele rezultate ale anchetei de la Bălțești

Sursa foto: facebook Liceul Tehnologic Bălțești

BALTESTI_963ab.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg