disparut_7c0ea.jpgPolițiștii Secției Rurale nr.1 Apostolache au fost sesizați marți seară, în jurul orelor 20.00, despre dispariția unui bărbat în vârstă de 38 de ani. Familia nu mai știe nimic de el de luni, 18 noiembrie.

UPDATE 22 NOIEMBRIE

Bărbatul s-a prezentat la sediul Secției de Poliție nr.7 București și a declarat că în perioada dispariției nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

ȘTIREA INIȚIALĂ

Panainte Vasile Cristian, în vârstă de 38 de ani, ar fi plecat de la domiciliul mamei sale din comuna Iordăcheanu, urmând a se deplasa la locul de muncă, în municipiul București și nu a mai revenit până la acest moment.

Se pare că acesta ar fi plecat în dimineața zilei de 18 noiembrie a.c., spre locul de muncă.

Semnalmente:

1,90 metri înălțime, aprox. 80 kg, păr tuns scurt, de culoare castanie, ochi verzi, față ovală, fără semne particulare.

Potrivit datelor furnizate polițiștilor, la momentul dispariției purta blugi de culoare albastră, geacă de piele de culoare maro, încălțăminte sport, tip gheată de culoare neagră, cu o dungă albă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa foto: IPJ Prahova

disparut_1b9e6.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg