catuse_e9a5c.jpgO persoană dată în urmărire internațională de către polițiștii britanici a fost depistată și reținută în Prahova. Cea în cauză a fost acuzată de sprijinirea imigrării ilegale intr-un stat membru.

Polițiști de investigații criminale din cadrul Biroului Urmăriri au depistat o femeie, în vârstă de 25 de ani, pe numele căreia autoritățile judiciare din Marea Britanie au emis un mandat european de arestare solicitând depistarea, reţinerea şi extrădarea, în conformitate cu art. 26 din Convenţia de Aplicare a Acordului Schengen, pentru comiterea infracțiunii de sprijinirea imigrării ilegale intr-un stat membru.

Urmărita a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi, ulterior, a fost prezentată judecătorului Curţii de Apel Ploieşti, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cazul persoanei respective urmează a se dispune măsura extrădării către autorităţile din Marea Britanie.

Foto cu caracter ilustrativ

catuse_f5c9b.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg