Florian Stoica, de la Conexiuni, a fost condus pe ultimul drum, la Urlați! Mesaj cutremurător postat de colegul de trupă, Victor Solomon

0
FLORIAN_STOICA_c51ae.jpg

FLORIAN_STOICA_c51ae.jpgA fost iubit pentru felul său de a fi, dar și pentru calitățile vocale. Piesele i-au fost și-i sunt cântate de mii și mii de români. De ceva ani revenise pe scenă și-și continua concertele LIVE. Doar că moartea l-a lovit fulgerător și nici apropiații n-au mai apucat să-i spună „Mai rămâi puțin“. Astăzi l-au condus pe ultimul drum, la Urlați.

Slujba de înmormântare a fost programată pentru astăzi, la prânz, la Biserica Sfinții Voievozi din Urlați.Artistul și-a dat ultima suflare miercuri, la ora 22.45, la vârsta de 58 de ani.

Vestea morții lui Florian Stoica a fost un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut. Iar lucrul acesta se poate vedea și din multitudinea mesajelor postate pe pagina sa de facebook. Printre cei care și-au exprimat regretul este și marele campion al nostru, Ivan Patzaichin, „Mulțumesc, Florian, pentru muzică și prietenie! E foarte dureroasă plecarea ta”.

Însă unul dintre cele mai sfâșietoare mesaje care exprimă un cumul de durere, nedumerire, neputință în fața ceasului neiertător al omului, este cel al lui Victor Solomon, prietenul și colegul de trupă al lui Florian Stoica. Trupa Conexiuni, în această formulă, avusese ultimul spectacol vinerea trecută, la București, dar planurile de viitor erau multe și frumoase.

„Aș vrea sa îți scriu de mână, nu de pe o tastatură…o voi face si așa….azi (nr. joi -14 noiembrie) mi-a fost frică sa intru pe facebook, telefonul urlă la mine în continuu….AVEAM PLANURI! Sâmbătă trebuia sa mergem la lansarea cărții Marinei, ca să cântăm…poate ironic, dar cartea se cheamă «Pași prin viață»… Sâmbătă, în schimb, vin să te vizitez la cea mai nedorită vizită. AVEAM PLANURI!!! Pe 25 mergeam la ziua lui Ivan, vroiam să îți comand un tort pentru că sunteți născuți in aceeași zi…AVEAM PLANURI!!!

Am cântat vinerea trecută împreună și cu band, ca de obicei ai cântat așa cum știai sa o faci doar Tu! Strașnic!!!! AVEAM PLANURI!!!Trebuia sa mergem în Brasov, începusem să pregătim turneul nostru pentru februarie, martie, aprilie…30 de orașe…AVEAM PLANURI…trebuia sa intrăm la studio pentru piesele pe care le-ai compus în ultima perioadă, să le imprimăm, dar să și reeditam TU și MAI RĂMÂI PUȚIN…AVEAM PLAAAANURI!

Tot timpul mi-ai spus ca ultima piesă din concertele noastre să fie MAI RĂMÂI PUȚIN. Tu de ce nu ai mai rămas, cel mai bun CAMARAD PE CARE L-AM CUNOSCUT ÎN VIAȚA MEA? Nu știu ce mă încearcă, să arăt cu pumnul și să-i spun să aibă grijă de tine sau să strig până la Cer că AVEAM PLANURI!!! Rămas-bun, Dragă Florian, ne vom vedea și altă dată pentru alte planuri… Al Tău, Victor Solomon“, este mesajul postat de artist pe pagina sa de Facebook.

Dincolo de marea lor pasiune, cei doi artiști și prieteni de-o viață au și rădăcini comune, ambii fiind născuți pe meleaguri prahovene. Florian, la Urlați, iar Victor, la Slănic.

Citiți și Gânduri despre și pentru Florian

FOTO: Sorin Petculescu

10297719_323599031123477_870392612834338281_n_85490.jpgFLORIAN_STOICA_c0b66.jpg10354686_323598894456824_1725603214823326473_n_edb87.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău