blocaj_889a1.JPGUn accident produs în această seară pe Bulevardul Republicii din Ploiești, ora finalizării programului de lucru, dar și ziua de „Black Friday“ care-i ispitește pe mulți la cumpărăturile din marile centre comerciale de la ieșirea din oraș a dat peste cap tot traficul. Începând de la Catedrală și până la Kaufland Nord, circulația a fost paralizată minute bune. 

Șoferii care au reușit să vadăblocajul din timp au apelat la rutele alternative, ocolind Bulevardul Republicii. Nu la fel de norocoși au fost și cei prinși în coloană în momentul producerii accidentului din zona teraselor de pe artera amintită. aceștia s-au văzut nevoiți să aștepte până când victimei i-a fost acordat primul ajutor, iar polițiștii au finalizat cercetările.

CITEȘTE detalii despre FEMEIA LOVITĂ PE TRECERE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit reprezentanților IPJ Prahova, vor fi trimise mai multe echipaje de poliție pentru dirijarea traficului. 

„Târziu“, spun unii șoferi care așteaptă de minute în coloane, dar și localnici din zona care ne-au trimis și imagini cu ambuteiajul

Foto: 

caraiman_2edaa.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg