groapa-gunoi_cf688.jpg

Autoritățile locale și județene au fost puse în alertă, în această dimineață, la Băicoi, în județul Prahova. Un cetățean a reclamat la Primărie și la 112 că a văzut o cisternă care transportă deșeuri radioactive la groapa de gunoi din localitate.

”A fost vorba de o alertă falsă. Un cetățean a văzut pe stradă o cisternă cu numere de Sălaj, care avea o pancartă cu un cap de mort pe ea, și care se îndrepta spre groapa de gunoi din localitate. A sunat la Primărie și la 112. Am reacționat rapid. Ne-am pus în alertă cu toții.

Am trimis deîndată la fața locului poliția locală. Între timp, au ajuns și autoritățile județene. Nu s-a confirmat. Se vor lua probe și vom primi un buletin de analiză care să confirme acest lucru.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În documentele de transport este precizat faptul că cisterna este încărcată cu nămol provenit din epurarea apelor uzate”, a declarat pentru Observatorul Prahovean primarul orașului Băicoi, Marius Constantin.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova confirmă faptul că este vorba de o alarmă falsă, urmând a reveni cu precizări.

Fotografie cu caracter ilustrativ

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg