vanturis_42d0b.JPGSeară cu noroc pentru doi turiști aventurieri din Capitală. Aceștia s-au aventurat pe un traseu nemarcat în Bucegi, dar au pierdut poteca și au rămas blocați. Au solicitat intervenția salvatorilor.

Potrivit informațiilor furnizate de IJJ Prahova, în seara zilei de sâmbătă, în jurul orelor 17.45 , jandarmii montani din Sinaia au fost solicitați, prin numărul unic de urgență 112, de către doi turiști ce s-au aventurat să plece din Sinaia, pe valea Vânturiș pentru a ajunge în golul Alpin pe un traseu nemarcat.

La un moment dat au pierdut poteca și au rămas blocați din cauza întunericului, într-o zonă dificilă, sub un perete stâncos, teren accidentat, nemaiputând continua deplasarea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Patrula de jandarmi a intervenit în timp oportun și-a reușit recuperarea celor două persoane. Acestea au fost coborâte în siguranță, în stațiunea Sinaia.

VIDEO: IJJ Prahova

Sursa foto: romanianatura

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg