etilotest-politie_b1ddc.jpgPrimele incidente la alegerile prezidențiale din acest an au apărut mai repede decât ne așteptam. ​Doi șoferi angajați pentru transportul buletinelor de vot au fost găsiți sub influența alcoolului, în urma verificării cu etilotestul.

Unul dintre acesta avea 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar celălalt 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit informațiilor poliției, citați de Digi24.

Bărbații au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.305 lei și de asemenea le-au fost reținute permisele de conducere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția Capitalei acționează în aceste zile cu peste 2.200 de polițiști, cărora li se alătură alte efective ale Ministerului Afacerilor Interne.

Începând cu ora 8:00 a început transportul buletinelor de vot către secțiile organizate la nivelul municipiului Bucureşti.

„Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activități, toți conducătorii auto sunt testați cu aparatul alcooltest și de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât și ale autoturismelor de transport.

După ce buletinele vor ajunge în siguranță la secțiile organizate, ne vom prelua posturile dedicate, și aici vorbim despre paza obiectivelor atribuite, adică spațiile unde sunt organizate secțiile de votare. Ne vom îndeplini întocmai obligațiile, în acord cu atribuțiile poliției. De asemenea, suntem pregătiți să intervenim la orice apel 112 sau solicitare directă”, mai transmite Poliția, potrivit sursei citate.

Foto cu caracter ilustrativ

etilotest-politie_6e67b.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg