Doi șoferi care transportau buletine de vot erau sub influența alcoolului

0
etilotest-politie_b1ddc.jpg

etilotest-politie_b1ddc.jpgPrimele incidente la alegerile prezidențiale din acest an au apărut mai repede decât ne așteptam. ​Doi șoferi angajați pentru transportul buletinelor de vot au fost găsiți sub influența alcoolului, în urma verificării cu etilotestul.

Unul dintre acesta avea 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar celălalt 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit informațiilor poliției, citați de Digi24.

Bărbații au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.305 lei și de asemenea le-au fost reținute permisele de conducere.

Poliția Capitalei acționează în aceste zile cu peste 2.200 de polițiști, cărora li se alătură alte efective ale Ministerului Afacerilor Interne.

Începând cu ora 8:00 a început transportul buletinelor de vot către secțiile organizate la nivelul municipiului Bucureşti.

„Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activități, toți conducătorii auto sunt testați cu aparatul alcooltest și de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât și ale autoturismelor de transport.

După ce buletinele vor ajunge în siguranță la secțiile organizate, ne vom prelua posturile dedicate, și aici vorbim despre paza obiectivelor atribuite, adică spațiile unde sunt organizate secțiile de votare. Ne vom îndeplini întocmai obligațiile, în acord cu atribuțiile poliției. De asemenea, suntem pregătiți să intervenim la orice apel 112 sau solicitare directă”, mai transmite Poliția, potrivit sursei citate.

Foto cu caracter ilustrativ

etilotest-politie_6e67b.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău