WhatsApp_Image_2019-10-28_at_13.47.25_1_712f7.jpgTemperaturi de septembrie în noiembrie. Cam așa arată vremea la acest sfârșit de săptămână. Ce e drept, temperaturile de peste 20 de grade se vor înregistra în sud-est și sudul Munteniei, în restul țării fiind așteptate ploi.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei avem vreme caldă şi plăcută. Norii apar trecător, dar ploile vin doar în aproapierea munţilor, iar temperaturile urcă până la 20, 21 de grade.

În ţinuturile sudice, o să plouă prin vestul şi nordul Munteniei, dar în rest avem vreme bună şi temperaturi foarte ridicate pentru data din calendar.
Vremea rămâne caldă şi în zonele de munte, dar vineri norii persistă şi o să plouă aproape peste tot. În Carpaţii Meridionali şi de Curbura se pot strânge 20, 25 de litri de apă pe metru pătrat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ziua de sâmbătă ne-aduce soare, vreme bună şi temperaturi cu mult peste limitele normale. Pe seară, în masivele vestice apar averse sporadice.
Şi duminică avem vreme caldă, dar se înnorează şi o să plouă în Munţii Bantului, în vestul Carpatiilor Meridionali şi local în restul zonei montane.

Temperaturile se menţin la valori ridicate pentru acest moment al anului și la începutul săptămânii viitoare.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Foto cu caracter ilustrativ

WhatsApp_Image_2019-10-28_at_13.47.25_1_f77eb.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg