politie_c605b.jpegA fost nevoie de folosirea armei și o urmărire ca-n filme pentru prinderea unui șofer de către polițiștii prahoveni. Cel în cauză n-ar fi oprit să se asigure la trecerea la nivel cu calea ferată și n-a vrut să dea socoteală nici polițiștilor care au vrut să-l tragă pe dreapta pentru fapta sa.

Întâmplarea a avut loc miercuri. Conform informațiilor furnizate de IPJ Prahova, în cadrul unei acțiuni pentru reducerea riscului de accidente rutiere în zona trecerii la nivel cu calea ferată bariera Blejoi, un ofițer de poliție din cadrul S.J.P.T. Prahova, a folosit armamentul din dotare executând un foc de avertisment în plan vertical, pentru oprirea unui autovehicul care nu ar fi respectat semnalul regulamentar de oprire efectuat de polițist.

Conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani din comuna Blejoi, a fost urmărit, prins și imobilizat, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta avea permisul reținut.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

Foto cu caracter ilustrativ

politie_9cfdf.jpeg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg