u5UhDoo_3bbbb.jpgA accidentat grav o femeie, însă a aflat de fapta sa abia când polițiștii i-au bătut la ușă. Este vorba despre șoferul unei autoutilitare care, în momentul în care a dat cu spatele, nu s-ar fi asigurat, lovind grav o localnică. Omul și-a văzut de drum fără să aibă habar de isprava sa.

Femeia, în vârstă de 63 de ani a fost transporată la spital, în stare gravă, însă a decedat câteva ore mai târziu. 

Polițiștii au demarat imediat o anchetă pentru depistarea autorului acestui accident. Au vorbit cu martorii, au vizionat imaginile surprinse de camerele din zonă și l-au identificat pe cel în cauză.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Omul este cercetat acum pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de Poliție.

Foto cu caracter ilustrativ

u5UhDoo_e981e.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg