gara-sud-ploiesti-trenuri-circulatie_9c1ca.jpgAccident feroviar în această seară în Gara de Sud din Ploiești. Un bărbat, în vârstă de 82 de ani, a fost lovit de tren.

Din primele date furnizate de polițiștii prahoveni, se pare că bătrânul ar fi fost accidentat de un tren regio care circula pe relația Ploiești-Urziceni, în zona Gării de Sud, km 60+400.

Surse din anchetă spun că este posibil ca bătrânul să nu fi auzit/văzut trenul

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Circulația feroviară nu a fost afectată.

În momentul în care medicii de la Ambulanță au ajuns la fața locului, victima era deja decedată

Foto cu caracter ilustrativ

VIDEO

 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg