32a29d05-trafic-restrictionat_9b858.jpgUn nou accident înregistrat pe drumurile din Prahova a fost anunțat miercuri după-amiază. Acesta s-a produs pe DN1B, la Blejoi.

UPDATE

Potrivit ultimelor informații transmise de IPJ Prahova, accidentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers.
Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din autoturismul nevinovat a fost transportat la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

ȘTIRE INIȚIALĂ

Conform informațiilor furnizate la 112, în evenimentul rutier ar fi implicate trei autoturisme. Impactul se pare că a produs și o victimă.

Echipele de intervenție sunt la fața locului.

Revenim cu detalii.

Foto cu caracter ilustrativ

32a29d05-trafic-restrictionat_58176.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg