Un băiat din Buzău a ajuns în stare gravă la spital din cauza unei farse făcute de două colege

ranit-ambulanta_00abf.jpg

ranit-ambulanta_00abf.jpgJoacă, inconștiență, moment de teribilism… Nu se știe care dintre aceste aspecte au dominat decizia a două fete, în vârstă de 13-14 ani, de a-i turna săpun lichid unui coleg în sticla personală a acestuia de apă. Băiatul a băut din lichid, imediat după ora de sport, iar la câteva ore a ajuns la spital.

Poliţia Judeţeană Buzău a demarat o anchetă după ce poliţiştii au fost sesizaţi de medicii Spitalului Judeţean că la Urgenţe se află un copil de 13 ani care a băut apă cu săpun lichid.

În urma verificărilor, s-a stabilit că băiatul a ingerat săpunul lichid diluat pe care fetele i l-au pus în sticla personală. Momentul în care fetele și-au pus ideea în practică a fost în timpul unei ore de sport, iar ambele se aflau în clasă, fiind scutite.

Când a ajuns acasă, băiatul i-a spus bunicului că nu se simte bine, iar starea de rău l-a cuprins după ora de sport și după ce a băut din sticla cu apă. I s-a părut că are un gust ciudat și miros ciudat. Bunicul copilului a sunat imediat la Ambulanță.

Cei trei învață la Colegiul Naţional Bogdan Petriceicu Hasdeu din Buzău.

Momentan, tânărul este în afara oricăui pericol, însă cele două fete vor avea de dat niște răspunsuri Poliției și conducerii școlii pentru fapta care putea să-i fie fatală colegului lor.

Foto cu caracter ilustrativ

ranit-ambulanta_2df4e.jpg

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596