ranit-ambulanta_00abf.jpgJoacă, inconștiență, moment de teribilism... Nu se știe care dintre aceste aspecte au dominat decizia a două fete, în vârstă de 13-14 ani, de a-i turna săpun lichid unui coleg în sticla personală a acestuia de apă. Băiatul a băut din lichid, imediat după ora de sport, iar la câteva ore a ajuns la spital.

Poliţia Judeţeană Buzău a demarat o anchetă după ce poliţiştii au fost sesizaţi de medicii Spitalului Judeţean că la Urgenţe se află un copil de 13 ani care a băut apă cu săpun lichid.

În urma verificărilor, s-a stabilit că băiatul a ingerat săpunul lichid diluat pe care fetele i l-au pus în sticla personală. Momentul în care fetele și-au pus ideea în practică a fost în timpul unei ore de sport, iar ambele se aflau în clasă, fiind scutite.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Când a ajuns acasă, băiatul i-a spus bunicului că nu se simte bine, iar starea de rău l-a cuprins după ora de sport și după ce a băut din sticla cu apă. I s-a părut că are un gust ciudat și miros ciudat. Bunicul copilului a sunat imediat la Ambulanță.

Cei trei învață la Colegiul Naţional Bogdan Petriceicu Hasdeu din Buzău.

Momentan, tânărul este în afara oricăui pericol, însă cele două fete vor avea de dat niște răspunsuri Poliției și conducerii școlii pentru fapta care putea să-i fie fatală colegului lor.

Foto cu caracter ilustrativ

ranit-ambulanta_2df4e.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg