disparuta_27513.JPGPolițiștii Secției nr.3 din Ploiești au fost sesizați, în jurul orelor 13.00, de dispariția Alinei Rebecca Comedie. Aceasta are 25 de ani, este domiciliată în Ploiești, iar familia nu mai știe nimic de ea de sâmbătă seara, 2 noiembrie, de la orele 22.

Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, aceasta ar fi plecat de la domiciliu său din Ploiesti si nu a mai revenit. Nu a comunicat nimănui unde merge

Semnalmente:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

- 1,65-1,70 metri înălțime, aproximativ 55 kg, păr lung negru, ochi căprui.
La momentul dispariției purta blugi negri cu ținte, o geacă de culoare neagră și pantofi sport de culoare neagră, având asupra sa și un rucsac maro.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa foto: IPJ Prahova

disparuta_c52b3.JPG

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg