detinuti_4ce3d.jpegUn bilanț care ne dă tuturor fiori reci și ne naște o serie de semne de întrebare referitoarea la siguranța noastră. 507 de deținuți eliberați în baza Legii recursului compensatoriu, votată de fosta majoritate PSD-ALDE-UDMR, au comis noi infracțiuni violente: crimă, viol, tâlhărie, pedofilie, act sexual cu un minor, pornografie infantila, este răspunsul oficial al al Ministerului Justiției pentru deputatul PNL Florin Roman.

„Ministrul Ana Birchall mă mai informează ca numărul celor care au beneficiat de legea recursului compensatoriu de la intrarea in vigoare este de 21.049 persoane”, arată Florin Roman într-un comunicat de presă, citat de www.g4media.ro

Dintre acestea, mai mult de 7000 au fost cazuri de infracțiuni deosebit de periculoase, omor, viol, tâlhărie calificată etc. 1877 de persoane eliberate au fost reîncarcerate, iar 507 deținuți eliberați din nou au comis noi crime, violuri și tâlharii, potrivit documentelor prezentate de Ministerul Justiției.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vezi DOCUMENTUL CU TIPURILE DE INFRACȚIUNI comise de cei eliberați prin recursul compensatoriu, publicat de www.g4media.ro

Foto cu caracter ilustrativ

detinuti_b271f.jpeg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg