suporteri_00360.JPG
Aproape o sută de suporteri ai galeriilor Petrolului Ploiești, ASU PoliTimișoara și Rapid București au ajuns la secțiile de poliție și la Inspectoratul Județean de Jandarmi. Măsurile au fost luate în urma unui conflict iscat în centru Ploieștiului, în urma meciului dintre Petrolul și ASU Timișoara, echipa oaspete fiind susținută și de mai mulți fani ai Rapidului.

Află AICI informațiile transmise polițiștii prahoveni, imediat după izbucnirea conflictului.

Potrivit jandarmilor prahoveni, bătaia între membrii galeriilor a avut loc după terminarea partidei de fotbal dintre echipele F.C. Petrolul Ploiesti si A.S.U. Poli Timișoara, la defluirea suporterilor, în zona centrală a municipiului. Din cauza aglomerației din trafic, în coloana unde se aflau autocarul și autoturismele personale ale suporterilor Poli Timisoara și Rapid București, a izbucnit un conflict spontan între un grup de suporteri rapidiști, care veniseră să o susțină pe Poli, fani ai echipei din Timișoara și suporteri ai echipei Petrolul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conflictul a fost aplanat imediat, de patru echipaje de jandarmi și două echipaje de poliție aflate în zona, fără a se înregistra victime și distrugeri de bunuri.

62 de suporteri ai echipei Poli Timișoara au fost conduși la sediul I.J.J.Prahova pentru stabilirea identității; 22 suporteri ai echipei Petrolul Ploiești au ajuns la Secția 4 de Poliție Ploiești; iar șapte suporteri ai echipei Rapid au fost conduși la Secția 1 de Poliție Ploiești.

După stabilirea participației suporterilor la acest conflict spontan, organele de poliție și jandarmerie au aplicat nouă sancțiuni contraventionale la Lg 61/1991 republicată, în valoare de 1800 lei și un avertisment scris la Lg 61/1991 republicată.

Sursa video: IJJ Prahova

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg