Conflict între suporteri petroliști, rapidiști și timișoreni, în centrul Ploieștiului. Aproape o sută de persoane au ajuns pe mâna polițiștilor și jandarmilor VIDEO

0
suporteri_00360.JPG

suporteri_00360.JPG
Aproape o sută de suporteri ai galeriilor Petrolului Ploiești, ASU PoliTimișoara și Rapid București au ajuns la secțiile de poliție și la Inspectoratul Județean de Jandarmi. Măsurile au fost luate în urma unui conflict iscat în centru Ploieștiului, în urma meciului dintre Petrolul și ASU Timișoara, echipa oaspete fiind susținută și de mai mulți fani ai Rapidului.

Află AICI informațiile transmise polițiștii prahoveni, imediat după izbucnirea conflictului.

Potrivit jandarmilor prahoveni, bătaia între membrii galeriilor a avut loc după terminarea partidei de fotbal dintre echipele F.C. Petrolul Ploiesti si A.S.U. Poli Timișoara, la defluirea suporterilor, în zona centrală a municipiului. Din cauza aglomerației din trafic, în coloana unde se aflau autocarul și autoturismele personale ale suporterilor Poli Timisoara și Rapid București, a izbucnit un conflict spontan între un grup de suporteri rapidiști, care veniseră să o susțină pe Poli, fani ai echipei din Timișoara și suporteri ai echipei Petrolul.

Conflictul a fost aplanat imediat, de patru echipaje de jandarmi și două echipaje de poliție aflate în zona, fără a se înregistra victime și distrugeri de bunuri.

62 de suporteri ai echipei Poli Timișoara au fost conduși la sediul I.J.J.Prahova pentru stabilirea identității; 22 suporteri ai echipei Petrolul Ploiești au ajuns la Secția 4 de Poliție Ploiești; iar șapte suporteri ai echipei Rapid au fost conduși la Secția 1 de Poliție Ploiești.

După stabilirea participației suporterilor la acest conflict spontan, organele de poliție și jandarmerie au aplicat nouă sancțiuni contraventionale la Lg 61/1991 republicată, în valoare de 1800 lei și un avertisment scris la Lg 61/1991 republicată.

Sursa video: IJJ Prahova

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău