main_3f7e3.JPG
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Blejoi au fost sesizați, joi, în jurul orei 16.05, despre faptul că numita Burcsa Bazsa, în vârstă de 55 de ani, din comuna Bereni, județul Mureș, a plecat din municipiul București, miercuri, 30 octombrie, dar nu a mai ajuns la destinație. Femeia a fost depistată la Punctul de Control de Trecere al Frontierei din Nădlac.

Aceasta fusese dată dispărută în Prahova întrucât aceasta ar fi coborât dintr-un taxi, miercuri, 30 octombrie, în zona ieșirii de pe Autostrada A3, pe raza județului Prahova.

Citește AICI anunțul dispariției, cu detaliile date de poliție

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se pare că femeia voia, de fapt, să treacă granița, fiind depistată de polițiști în PCTF Nădlac din județul Arad.

Din primele cercetări nu pare să fi fost victima vreunei infracțiuni.

Sursa foto: IPJ Prahova

tiganca_f0399.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg